Твърденията на служебния енергиен министър Росен Христов, че ПП са купували

...
Твърденията на служебния енергиен министър Росен Христов, че ПП са купували
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев: Не е вярно, че ПП са купували газ на завишени цени

Твърденията на служебния енергиен министър Росен Христов, че Политическа партия са купували природен газ на повишени цени след разкъсване на връзките с „ Газпром ” са погрешни и това е следващия случай, в който представител на служебния кабинет приказва с „ опорките ” на ГЕРБ, сподели депутатът Искрен Арабаджиев от " ".

Той съобщи, че нямат терзание от инспекции и че това, което са постигнали, е да няма спиране на газ за България, с което не се е случил предвиждания безпорядък в енергетиката при прекъсване доставките на съветския газ.

„ Да, цените са високи, само че на международните пазари те бяха рекордни. Когато започнаха да спадат октомври – ноември месец, цените, на които служебното държавно управление договаря, също спадат. Това са международни трендове ”, поясни той.

Арабаджиев разяснява и изявлението на Бойко Борисов, че ГЕРБ имат подготвеност за кабинет, той няма да бъде номиниран за министър председател, само че държавното управление няма да е стабилно.

„ Защо толкоз се бореха да смъкват нашето работещо държавно управление, откакто не желаят и не могат да дадат добра опция? Нека вземат мандата, дано предложат държавно управление, ние няма да го подкрепим. Не сме съгласни с ръководството на ГЕРБ през последните 12 години ”, съобщи Арабаджиев.

Той сподели още, че не търсят поддръжка от ГЕРБ за сформиране на държавно управление с мандат на Политическа партия. Той назова държанието на ГЕРБ „ на хартия и поръчки ” и във връзка с евроатлатническата позиция и във връзка с битката с корупцията. Депутатът добави, че досега няма наказан политик по високите етажи и един от най-големите съветски планове е по време на ръководството на ГЕРБ.

Вторият мандат е вероятен с държавно управление на малцинството, с ясна поддръжка и обществени цели, счита Арабаджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР